25 JAAR ERVARING

bij erkende bewakingsfirma’s in het domein beveiliging liet ROBERT DEGRAEVE toe zijn eigen firma op te richten: RDG SECURITY.

De bewakingsfirma RDG SECURITY waarborgt een uistekende dienst en heeft als doel te voldoen aan al uw verwachtingen betreffende beveiliging van goederen en personen.
Om de stijging van het onveiligheidsgevoel tegen te gaan, zorgt RDG SECURITY voor verademing door de nodige vergeldingsmacht, preventie en tussenkomst ter beschikking te stellen.
U zal de kwaliteit, de ernst en de vakbekwaamheid van onze agenten weten te appreciëren.

ONZE TROEVEN

RDG SECURITY is een bedrijf dat u diensten aanbiedt betreffende bescherming van personen, beveiliging van roerende en onroerende goederen en bewaking bij evenementen.
Elke opdracht wordt op voorhand geanaliseerd, gepland en gepersonaliseerd.
Na afloop wordt u een gedetailleerd verslag overhandigd.

We verschaffen u een doeltreffende en persoonlijke oplossing die voldoet aan uw wensen.

VOORKOMEN van risico’s in industriële milieu’s zoals privéruimten waarin mensen ontvangen worden, achten wij zeer belangrijk. Hierdoor willen we ongelukken zoals brand, explosie, gaslekken en gevolgen van elektriciteitspanne vermijden.

CONTROLEREN van personen bij het binnen- en buitengaan van bewaakte gebouwen om diefstal van producten, waardevolle zaken of belangrijke gegevens te vermijden. We willen de toegang tot gevaarlijke en ontoegankelijke zones beletten.

REAGEREN bij ongevallen is vanzelfsprekend aangezien onze agenten beschikken over een opleiding als hulpverlener en vaardigheden om personeel te evacueren. Bovendien weten zij perfect de nodige handelingen uit te voeren bij het uitbreken van brand.

HET VERZEKEREN van preventie van alle vermelde risico’s.

HET HOOFD BIEDEN aan onvoorziene ongevallen in privéruimten.

HET BEHOUDEN van eerlijkheid in werkwijze.